Ledhejseporte​ har mange fordele

Søger du perfekt komfort, den højeste sikkerhed og maksimal pladsudnyttelse i og foran din garage? Så kan en ledhejseport meget vel være løsningen. Vi tilbyder også ledhejseporte til industrien. Ledhejseporte består af enkeltelementer, der er forbundet via hængsler. På den måde kan porten åbnes og lukkes på bekvem vis, eller den kan skubbes lodret ind under loftet, uden at der foran selve garagen skal være et krav om ekstra plads.

Hos MB Porte har vi i mange år arbejdet med alverdens porte, og vi har derfor et stort udvalg af ledhejseporte til private og industri i Ribe, Kolding, Vejle, Esbjerg og Tønder, samt i resten af Sønderjylland. Læs mere om industriporte her.

Få mere plads med en ledhejseport

Ledhejseporte giver, i forhold til eksempelvis en vippeport, optimal udnyttelse af pladsen foran din garage, hvilket eventuelt kunne være til parkering af bil nummer to, eller som en løsning til ikke at genere forbipasserende trafik, hvis din garage er placeret tæt på fortov og vej.

Med ledhejseporte, har du mulighed for at opnå den fulde porthøjde med automatisk betjente porte. Dette er især ideelt til høje køretøjer eller ved lavere portåbninger.

Vælger du en Novoferm garageport, der er produceret med tysk grundighed i den bedste kvalitet, får du et komplet udvalg af design og varianter, som giver dig uendelige muligheder for at designe din port helt efter egne ønsker og behov. Vi kan blandt andet anbefale ISO45 ledhejseport med 45 mm isolering.

Kontakt os for yderligere information om ledhejseporte

Hvis du har brug for rådgivning omkring valget af din nye hejseport, eller har du spørgsmål til priser eller andet, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi er ikke blege for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig og billig pris på montering af en ledhejseport hos dig.

Ring på telefon 42 25 68 06 eller skriv til e-mail info@mbporte.dk.

 

Læs mere om Novoferms ledhejseporte