Vores porte – åbner sig for dig!​

​MB Porte åbner en hel verden af muligheder inden for industrielle ledhejseporte. En Novoferm-port er nemlig altid en lille smule anderledes. Dette gælder form, funktion, detaljer og muligheder. Anderledes og bedre, endnu mere intelligent og bæredygtig.

Du har valget mellem højisolerende Thermo-ledhejseporte, glaserede NovoLux-ledhejseporte samt utallige design og tilbehørsdele. Derudover fører vi også ledhejseporte til garagen.​

Den effektive adskillelse mellem temperaturzoner

Thermo 60 mm ledhejseporte er særdeles godt isolerende og tætnende porte, som er bedst egnet til områder, hvor adskillelse mellem temperaturzoner er vigtig. Hvis du ønsker at holde din produktions- og lagerhal på et ensartet temperaturniveau, er Thermo 60 det helt rigtige for dig. De mikroprofilerede stålplade-paneler har fremragende lyd- og varmeisolerende egenskaber og er ekstremt vejrbestandige.

Særdeles høj isoleringsværdi​

Thermo-ledhejseportens paneler fremstilles efter det såkaldte “sandwich-princip”. Mellem to stålplader indsættes FCKW-frit hårdt PU-skum, som på begge sider klæbes sammen med den galvaniserede stålplade. Hvis man har særlige farveønsker, kan stålpladen belægges med akryllak i en RAL-farve efter eget valg.